CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW! Online oriënteren op de CAST BrandPortal

NIEUW! Online oriënteren op de CAST BrandPortal

Als retailer kun je nu online oriënteren op de CAST BrandPortal! Bekijk nu de collectie(s) van de zojuist aangesloten merken en maak een afspraak.

Met de inzet van de BrandPortal is het handelsplatform voor de schoenen-, sport- en modebranche op online gebied uitgebreid en hebben alle retailers nu online toegang tot alle benodigde productinformatie over de aangesloten merken. De BrandPortal bevindt zich momenteel in de beginfase, er zullen steeds meer merken online deelnemen.

Ontdek nieuwe merken
Met de introductie van de BrandPortal kunnen retailers elk seizoen online en effectief oriënteren bij zowel nieuwe als bekende merken. Op deze manier heb je als retailer de mogelijkheid om nieuwe merken te bekijken en breder en laagdrempeliger te oriënteren. 

Maak een selectielijst
Als retailer heb je de mogelijkheid producten te ‘liken’ door op het hartje bij het getoonde product te klikken. Zo verzamel je deze producten automatisch in jouw eigen selectielijst waarin je als retailer in één oogopslag kan zien in welke producten je geïnteresseerd bent. Gebruik deze tool zeker om inzicht te creëren in jouw interesses tijdens het voortraject van het inkopen!

Toegang aanvragen
Merken hebben zelf zeggenschap of zij hun assortiment online tonen of dat zij deze afschermen. Als het merk haar assortiment niet vrij toegankelijk toont, kan je als retailer gemakkelijk toegang aanvragen op hun merkenpagina. Klik hiervoor op de button 'vraag toestemming' en je aanvraag wordt verstuurd.

Maak een afspraak 
Op de productpagina vind je de contactgegevens van elke leverancier. Zo kan je als retailer gemakkelijk contactleggen. Heb je interesse in de producten van het merk? Of heb je vragen? Neem gerust contact op en plan een afspraak in de showroom!

Bezoek BrandPortal

Let op: om de BrandPortal te bezoeken heb je een geldig retailers account nodig! Heb jij nog geen account? Maak dan eerst een account aan. 

De BrandPortal bevindt zich momenteel de startfase, er zullen steeds meer merken aansluiten. Kijk gerust rond en blijf op de hoogte van ontwikkelingen rondom de BrandPortal. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...