Nieuw in CAST: Westland by Josef Seibel

Vanaf 1 juli 2020 begint het familiebedrijf Josef Seibel met het merk “ WESTLAND by Josef Seibel ”. De collectie, bestaat uit alle belangrijke producten met poly-urethaan aangespoten zolen.

Kwaliteit & levertijden voorop 
De productie van alle modellen wordt uitgevoerd in een moderne eigen fabriek van de Josef Seibel groep in Hongarije. Hierdoor zijn kwaliteit en levertijden gewaarborgd. “De kwaliteit en de ontwikkeling van nieuwe producten die consumenten gewend zijn van Romika en Josef Seibel, blijft bestaan onder Westland by Josef Seibel,” aldus Marcel de Jong. 

Collectie 
Er is een mooi groot aanbod in dames en heren pantoffels en een sterke collectie waterdichte dames boots met attractieve winkelverkoopprijzen!

Service & Samenwerken
Service en samenwerken blijft een belangrijk uitgangspunt van de Josef Seibel groep. Onze belangrijkste opgave is het om perfecte producten voor een juiste prijs te kunnen leveren. 

Bewonder de collectie 
Vanaf nu kunt u via Marcel de Jong de producten voor uw klanten aanschaffen. Maak een afspraak om de collectie in de vernieuwde stand bij CAST te bewonderen of een presentatie aan huis/in de winkel.

Bezoek showroom 459 @ CAST 
Voor meer informatie is Marcel te bereiken op 0654758187, of via e-mail marceldejong@waardijk.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...