CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW IN CAST: Glerups

NIEUW IN CAST: Glerups

Fashion Friends B.V. heeft een nieuw merk: Glerups. Het merk is een van origine Deens en opgericht in 1993. Het begon als een hobby wat al snel een kleinschalig productie werd.

100% wol
Glerups biedt pantoffels en huisschoenen aan voor mannen, vrouwen, kinderen en pasgeboren baby’s. De pantoffels en huisschoenen zijn gemaakt van 100% wol, wat niet alleen goed voelt aan de voet, maar ook goed is voor natuur en dier. Wol is een materiaal waar de voordelen in de winter bekent van zijn. Maar Glerups kan je 365 dagen in het jaar dragen, want zelfs in de warmere maanden is wol goed te dragen.

Glerups visie 
Met waarden van vakkundig vakmanschap en respect voor mens, natuur en dier is de visie van Glerups om te werken in lijn met deze waarden van boerderij tot voet. Dat houdt in dat Glerups continu werkt aan het optimaliseren van de productie en de juiste technologie uitvindt om al het afval te beperken. De leren labels zijn bijvoorbeeld gemaakt van overgebleven leerstukken. Ze houden van het idee om afval te verminderen en vooral als het ook nog eens een elegante design-upgrade is.

Ben jij benieuwd naar de collectie van Glerups? Bezoek showroom 442 @ CAST

Bron: Fashion Friends B.V.
Beeld: Glerups

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...