NIEUW - Collonil x Burkely - For My BAGs Only.

BURKELY zet al jaren de toon in de ontwikkeling en productie van tijdloze lederwaren. Met het mooiste leer, de beste ontwerpen en duurzame oplossingen; dat zijn de vaste ingrediënten van iedere nieuwe BURKELY collectie.

Alle producten die voor BURKELY geproduceerd worden zijn gemaakt van hoog kwaliteit leer afkomstig uit de vlees- en zuivelindustrie. Als ‘afvalproduct’ worden de huiden verkocht aan de leerlooierijen. Dit zorgt voor een win-win situatie; de huiden verdwijnen na de slacht niet als restafval op de grote hoop en hierdoor worden er geen dieren puur alleen voor de tassenproductie gedood.

Een verantwoord en duurzaam productieproces als deze is iets waar Collonil zich helemaal in kan vinden. Duurzame BURKELY tassen worden met nog extra jaren verlengd door juist onderhoud. Net zoals de huid gehydrateerd moet worden om jong te blijven, geldt dit ook voor leer. Speciaal voor high quality leren tassen heeft Collonil een nieuwe lijn uitgebracht; For My BAGs Only. De zorgvuldig op elkaar afgestemde producten bieden een hoogwaardige bescherming, reiniging en een intensieve verzorging. Collonil For My Bags Only producten zijn nu verkrijgbaar online.

Bezoek Collonil @ CAST showroom 263

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...