LinkedIn workshop op anderhalve meter afstand

Afgelopen woensdag werd er een LinkedIn workshop gegeven in showroom 480 door Viacamu recruitment aan mkb’ers van de Vereniging van Gietdekvloeren (VVG).

Bij de LinkedIn Workshop waren 15 mensen aanwezig, elk aan een eigen bureau op anderhalve meter afstand van elkaar. Ze kregen uitleg over het gebruik van LinkedIn. 

 “Zo leuk om mijn kennis te delen. En vooral erg gaaf om dat op zo’n mooie locatie te doen bij CAST in Nieuwegein. Smaakt naar meer, dat kan ik je wel vertellen,” aldus Miranda van Viacamu op Instagram.

Coronaproof
Een ruimte huren die aan de corona richtlijnen voldoet? Bij CAST hebben wij voldoende mogelijkheden. We hebben ruimtes beschikbaar vanaf 42 m2 tot aan 400 m2.We helpen je graag met het creëren van een passend evenement op basis van doelgroep, doelstelling en budget. Daarnaast bieden we alle mogelijkheden om het vergaderen op gepaste afstand mogelijk te maken. De verschillende ruimtes kunnen ingericht worden naar jouw wensen.

Ook geïnteresseerd in het huren van een ruimte bij CAST?
Bekijk hier (interne link naar pagina) een overzicht van al onze mooie ruimtes. Wil jij meer informatie? Stuur een mail naar info@cast.nl of bel naar 030 603 72 33. Of kom snel langs en laat je verbazen!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...