CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

LEGO X Adidas ZX 8000

LEGO X Adidas ZX 8000

Het Deense speelgoedbedrijf LEGO group steekt de Adidas ZX 8000 in een nieuw, speels jasje. De A-ZX- reeks heeft een wereldwijd platform dat bestaat uit een groot aantal culturele fenomenen om te benadrukken hoe divers de sneakerwereld is. Omdat je nooit te oud bent om te spelen.

De schoen heeft een bovenwerk van mash met LEGO®-details op de hiel, tonglusjes met gecombineerde logo’s en een unieke inlegzool. En om het echt een LEGO detail te geven, zijn de LEGO-vetersieraden verwisselbaar. Opvallende kleuren en details die doen denken aan klassieke LEGO®-steentjes geven 't retro silhouet een speelse stijl. De schoen is exclusief verkrijgbaar via de Adidas app.

De A-ZX series
De A-ZX-reeks werd in 2008 voor het eerst uitgebracht en maakt dit jaar een comeback. 26 unieke releases van A tot Z  brengen een eerbetoon aan de geschiedenis en de toekomst van de ZX ‘000-reeks. Elke schoen is gebaseerd op wereldwijde samenwerkingen of iconen uit het Adidas-archief: één letter, één release- A-ZX staat symbool voor de vooruitstrevende visie van de ZX-franchise.

Beeld: Adidas.nl 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...