CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Na ruim 30 jaar opent Lazamani haar eerste eigen brandstore

Na ruim 30 jaar opent Lazamani haar eerste eigen brandstore

Nieuw in Utrecht: schoenenzaak Lazamani aan de Steenweg. De eerste winkel waar ze enkel hun eigen merk verkopen. Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe winkel van Lazamani.

Lazamani opent haar winkeldeuren in hartje Utrecht

Lazamani opende op maandag 4 maart voor het eerst een schoenenwinkel waar enkel hun eigen merk wordt verkocht. De winkel bevindt zich in het hart van Utrecht aan de Steenweg 52. We hebben zelf ook een bezoek gebracht aan de nieuwe brandstore tijdens de opening. De sandalenliefhebber kan zich hier helemaal uitleven, want er zijn tal van sandalen en slippers te vinden. Sinds de winkelopening zijn er al heel wat mensen naar huis gegaan met een leuk paar sandalen. De winkel past erg goed bij het Lazamani gevoel, zowel het interieur van de winkel als de slippers zelf zijn kleurrijk, uitnodigend en zomers.
Lazamani staat bekend om haar veelkleurige sandalen en slippers, zowel met kralen als ingelegd met diamantjes. Het merk heeft veel originele, unieke ontwerpen. Deze dameswinkel is dan ook een erg leuke toevoeging in de winkelstraat.

 

img-6089.jpg    img-6090.jpg 

Bron: Fashionunited 

 

Over Lazamani

In 1988 werd Lazamani opgericht en was het in handen van Franco Jansen en Miranda Schreiner tot 2022. Sinds 2022 is het merk onderdeel van Hooijer Footwear Group. Lazamani wordt in ruim 30 landen verkocht in meerdere winkels, maar sinds 4 maart heeft Lazamani dus voor het eerst haar eigen brandstore.

 

img-6091.jpg

Bron: Fashionunited 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...