KICK-ON | Sta jij al 'aan' voor het nieuwe inkoopseizoen?

Met het oog op goede voornemens en een flinke dosis positivisme voor 2020 trapt CAST het seizoen op 3 februari af met een Kick On in plaats van Kick Off. CAST wil alle ondernemende winkeliers, ondernemend personeel en inkopers uit de schoenen-, sport- en modebranche hiervoor uitnodigen. Op deze dag wilt CAST met leveranciers, winkeliers, verkopend personeel en inkopers aftrappen richting een nieuwe en positieve koers in detailhandelsland.

Met topics als duurzaamheid, circulariteit en beleving wil CAST alle leveranciers, ondernemend winkelpersoneel, inkopers en zelfstandigen aansporen om het seizoen met positiviteit af te trappen. CAST wil tijdens dit event minder goede zaken bespreekbaar maken en een hart onder de riem steken zodat er gezamenlijk vooruit gekeken kan worden.

Diverse acts en inspirerende sprekers omlijsten de dag naast het aanbod van enkele bedrijven die gericht zijn op duurzaam ondernemerschap. Het thema duurzaamheid is tegenwoordig overal; voeding, bouwmethodiek, verpakkingen, maar zeker ook als hot topic in de mode- & schoenenindustrie. Het is een eis waar we niet meer omheen kunnen. Milieuvriendelijke schoenzolen, schoenen gemaakt van gerecyclede PET-flessen of het verduurzamen van productieprocessen.

Bezoek alle vaste showrooms op deze eerste officiële inkoopdag van het nieuwe seizoen om inkopen te doen óf afspraken te maken. Al onze 150+ vaste showrooms zijn geopend van 09:00-17:00 uur.

De komende weken wordt er meer bekend over het KICK-ON event dat plaatsvindt op 3 februari 2020. Houdt onze sociale media en nieuwsberichten dus goed in de gaten!

CAST Nieuwegein
Buizerdlaan 6
KICK ON – Zet jezelf aan voor het nieuwe seizoen!
3 februari 2020

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...