Hot Potatoes: Spaanse comfortbuddies voor echter pantoffelhelden

Aankomende winter biedt Hot Potatoes het comfort wat je zoekt! Alles draait om comfort met een hippe touch. De pantoffels zijn bedacht, ontworpen en geproduceerd in Spanje. De pantoffels van Hot Potatoes en de vrolijke aardappeltjes krijgen online steeds meer aandacht en bekendheid.

De pantoffels zijn comfortabel door het voorgevormde voetbed en de zooltjes zijn gemakkelijk uitneembaar. De buitenzool is van natuurlijk rubber gemaakt en bevat gerecyclede kunststof snippers. De zachte binnenzool is gemaakt van 100% gerecycled polyurethaan schuim en de verpakkingen zijn duurzaam. Het merk streeft naar eerlijkheid.

Wie zegt dat er goed uit zien niet comfortabel kan zijn? Met de pantoffels van Hot Potatoes loop je er de hele dag hip en comfortabel bij. In de collectie van najaar/winter 2021 vind je ruime keuzes uit vrolijke en eigenwijze stoffen. Pas de pantoffels aan op je interieur, persoonlijkheid of je kamerjas. De keuze is reuze!

Antar Shoe, importeur van de Benelux, nodigt je graag uit kennis te maken met Hot Potatoes. De collectie staat op je te wachten!

Bezoek Antar Shoe op afspraak in showroom 469 @ CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...