NIEUW IN CAST: Healthy Seas Socks

De zeeën zijn vervuild, honderden zeedieren gaan dood doordat ze in verlaten vangnetten terecht komen. Deze vangnetten zijn verloren of achtergelaten en dobberen op de bodem van de zee. Healthy Seas Socks heeft hier een oplossing voor bedacht. Ze maken namelijk van opgedoken vangnetten comfortabele sokken.

Met het dragen van Healthy Seas Socks ondersteun je het Healthy Seas initiatief. Zij vissen het afval uit de zeeën en Healthy Seas Socks maakt er sokken van. De sokken zijn 100% ecologisch. Zo verandert een simpele sok in een effectief middel om bij te dragen aan een betere wereld.

Om te voorkomen dat deze missie vroegtijdig eindigt, geeft Healthy Seas Socks een deel van de omzet rechtstreeks terug in het non-profit initiatief. Healthy Seas hanteert vervolgens een no-nonsense aanpak: met verzamelpunten in de visserijhaven stimuleren zij vissers om afgedankte netten op te ruimen. En kennis rondom zeevervuiling en duurzame oplossingen worden door middel van educatieprogramma’s gedeeld met iedereen die het wil horen.

Thom Westerkamp heeft naast het agentschap van Caprice schoenen nu ook het agentschap van Healthy Seas Socks exclusief voor de schoenenbranche. Benieuwd naar deze sokken en het verhaal eromheen? Bekijk dan nu de collectie op www.healthyseassocks.com of kom aankomend seizoen langs in showroom 291.

Neem voor meer informatie contact op met Thom Westerkamp: 
thom@healthyseassocks.nl 
+31654767809

Ontdek de collectie van Healthy Seas Socks @ CAST showroom 291

Bekijk de video 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...