CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

GMS ondersteunt met webinars en online masterclasses

GMS ondersteunt met webinars en online masterclasses

In de maand november staat wat betreft retail service organisatie/ inkoopvereniging GMS in het teken van kennis en kunde. Ze willen via diverse webinars en masterclasses een positieve impuls aan de branche geven. TRED sprak hierover met directeur Vincent de Kok.

vanaf volgende week organiseert GMS voor haar leden een webinar over social media. Op de twee sessies, met ieder plaats voor 30 personen, werd zo enthousiast ingeschreven dat de sessies volgeboekt zijn. “Door de focus te leggen op kennis en kunde willen we een positief signaal afgeven. We organiseren sessies over onderwerpen die de mensen verder kunnen brengen zodat ze goed voorbereid het nieuwe jaar tegemoet gaan” vertelt Vincent de Kok. Voor nu zijn de sessies alleen geplant voor de leden van GMS, maar er zijn plannen om de sessies te kunnen delen met een groter publiek.

Samenwerking

In samenwerking met Retail Reflex ontwikkelde GMS ook de online masterclass ‘De hoogste tijd voor Productiviteit’. Bij de masterclass gaan ondernemers aan de slag met het optimaliseren van de personeelsbezetting. “We zien dat dit een zeer actueel thema is, waarbij men met kleine aanpassingen en direct toepasbare tips een positief effect op de loonkosten en productiviteit kan behalen” vertelt de Kok. 

Meer informatie over de webinars en masterclasses neem contact op via dekok@gms-group.nl

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...