CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Gastexposant in de kijker: Shabbies en Fred de la Bretoniere

Gastexposant in de kijker: Shabbies en Fred de la Bretoniere

Shabbies Amsterdam en Fred de la Bretoniere zijn tijdens de Schoenendagen (13 & 14 september) te vinden op de gastexpo in CAST.

Fred de la Bretoniere

Onder de vleugels van RNF BV timmert het merk Fred de la Bretoniere flink aan de weg. De nieuwe schoenen- en tassencollectie van lente en zomer 2021 wordt op dit moment gepresenteerd en heeft al veel goede reacties. De collectie bevat onder andere pastelkleurige sneakers, sandalen in diverse kleuren en espadrilles. Inclusief een vernieuwende vegan collectie! Ook is er een eigen magazijn, waardoor leveringen snel kunnen plaatsvinden. Verder is er een team van kwaliteitsmedewerkers in het buitenland die zorgt, samen met de fabrieken, voor de beste pasvorm van elk product en een ‘on-time-delivery’. Tot slot wordt er een vernieuwende, concurrerende prijsstelling gehanteerd.

Shabbies

Shabbies Amsterdam, is net als zustermerk Fred de la Bretoniere onder de vleugels van RNF BV, brengt een nieuwe schoenen- en tassencollectie op de markt. Voor de lente en zomer van 2021 ziet Shabbies handgeweven espadrilles, modellen met vierkante neuzen en andere sandalen. Ook blijft Shabbies niet achter op de duurzame ontwikkeling en lanceert een eigen vegan collectie.

Aan alles is te zien dat het merk goed op dreef is. Een eigen magazijn, een team van kwaliteitsmedewerkers en een vernieuwde, concurrerende prijsstelling.

Ontdek de collectie van Shabbies en Fred de la Bretoniere in showroom 602 tijdens de schoenendagen @ CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...