Goede voornemens met de fashionable sportsneakers van Skechers

De afgelopen maanden zijn veel mensen minder gaan bewegen. Het is veel lastiger om jezelf te motiveren om te gaan sporten als je zoveel thuis zit. Met een nieuw jaar in aantocht is het weer tijd om de sportmotivatie op te pakken. Skechers heeft voor alle sporttypes comfortabele en fashionable sneakers ontworpen. Het sporten wordt door een paar leuke sneakers een stuk leuker. Lees hier meer over de verschillende sportsneakers.

Arch Fit – Sunny Outlook
Voor degenen die zweten liever overslaan is wandelen ook supergezond en is de kans op een blessure kleiner. Dit neemt niet weg dat goede schoenen niet essentieel zijn. De Arch Fit bevat innovatieve sneakers met podologische steunzolen en ideaal voor een stevige wandeling. Deze schoen is verkrijgbaar in het grijs, zwart, zwart/wit, donkerblauw en neutraal.

sunny-outlook-skechers.png

Arch Fit – Infinite Adventure
Het Infinite Adventure model is een sportieve schoen en is draagbaar voor zowel tijdens het sporten en leuk voor onder je gewone kleding. Deze schoen heeft een uitneembaar dempend voetbed. De schoen is verkrijgbaar in zwart/wit en neutraal.

infinite-skechers.png

Ultra Flex 2.0 – Flash Illusion
Als je vaak naar de sportschool gaat en veel verschillende lessen volgt dan is deze multi-inzetbare sneaker ideaal voor jou. Deze sneakers ondersteunen je voeten tijdens het sporten en voegen een beetje flair toe aan je sportensemble. De Flash Illusion is verkrijgbaar in het zwart, grijs, neutraal, donkerblauw, rood, olijf en roze.

flash-illusion-skechers.png

Ultra Flex – First Take
Voor een stretch les heb je een fijne, flexibele schoen nodig. Deze vrouwelijke slip-on sneaker is gemaakt van zacht, geweven materiaal dat zich perfect leent voor yogalessen. De Air-Cooles Memory Foam binnenzool is rekbaar en erg fijn voor tijdens yogalessen. Deze schoen is verkrijgbaar in het zwart, blauw, donkerblauw, groen en roze.

first-take-skechers.png

Max Cushioning Elite Step-up
Hardlopers weten dat een hardloopsessie begint met een goede sneaker. Het is belangrijk dat de schoen een goed dempende zool om je voeten en knieën te beschermen. Dit model is ontworpen om comfortabele kilometers te maken. Deze sneaker is verkrijgbaar in het wit en het zwart.
elite-step-up-skechers.png

Bezoek de showroom van Skechers @ CAST 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...