Eerste editie PREVIEW enthousiast ontvangen!

Zondag 11 juli vond de eerste editie van PREVIEW plaats bij CAST in Nieuwegein. Met het organiseren van dit fashion event sloeg CAST een nieuwe weg in gericht op de modebranche. Onder het genot van lekkere beats, heerlijke streetfood hapjes en lekkere drankjes kwamen bezoekers en merkambassadeurs samen op één locatie. Zowel over de laagdrempelige opzet als over de organisatie van het event ontving het management veel positieve reacties.

Gemoedelijke sfeer en positieve reacties

Ruim 50 toonaangevende merken stonden klaar voor de aftrap van de eerste editie van PREVIEW. In de korte aanloop naar het event ontstond zelfs een wachtlijst voor geïnteresseerde deelnemers. Er is bewust gekozen om de eerste editie een sterk op elkaar aansluitend aanbod te presenteren in een kleinschalig universeel concept. Dit betekende dat alle stands door de organisatie in eenzelfde ‘look & feel’ werden ingericht om zo alle deelnemers een gelijkwaardige en productgerichte presentatie te bieden. Dit concept werd door bezoekers en deelnemers goed ontvangen.

800x528-preview.png

Tevredenheid over opkomst

De meeste bezoekers waren positief verrast. Enkele bezoekers waren niet bekend met CAST als modeplatform en waren onder de indruk van dit nieuwe initiatief én de locatie. De opzet van het event was kleinschalig, duidelijk en overzichtelijk. Dit werd als zeer prettig ervaren. Hierdoor konden bezoekers in alle rust en gefocust ‘previewen’. “Wij zijn als organisatie tevreden over de kwaliteit van het bezoek. Er zijn ruim 70 individuele winkels geweest. We hopen wel dat er voor de doorloop meer bezoekers naar volgende editie gaan komen”, aldus Caroline Beitler (Beurs Coördinator). Op korte termijn informeert de organisatie over de datum en opzet van een tweede editie.

800x528-preview3.png

Over PREVIEW

PREVIEW is een nieuw initiatief van CAST in Nieuwegein. De opzet heeft als doel in een ongedwongen sfeer een groep agenturen te bezoeken die samen een duidelijk concept vormen. Een unieke samenkomst van relevante merken voor relevante winkels.

800x528-preview2.png

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...