Een innovatie bij CAPRICE die je kunt voelen

Met de introductie van CLIMOTION brengt CAPRICE draagcomfort naar een hoger niveau. CAPRICE stelt het klimaat en beweging centraal in haar nieuwe collectie CLIMATION.

Het is CAPRICE weer gelukt om een nieuwe techniek toe te passen op het gebied van innovatie en perfect lopen. CLIMOTION brengt het draagcomfort middels haar nieuwe herfst-/winterseizoen naar een hoger niveau.

Twee onderwerpen staan centraal: CLI (het klimaat) en MOTION (beweging). De dynamische combinatie van zachtheid, flexibiliteit, demping en klimaatregulatie zorgt voor een ongekende loopervaring. De hightech elastomeren gecombineerd met honingraatluchtkamers zorgen voor een elastisch en zacht voetbed. Een volledig nieuwe ontwikkeling. Het memory foam zorgt voor een ‘perfect fit’ voor elk voetbed en biedt een aangenaam voetklimaat voor elk seizoen.

De schoenen die zijn uitgerust met het CLIMOTION PRO systeem zijn voorzien van een transparant, zeshoekig element ingebed in de buitenzool. Deze zorgt voor een goede demping en natuurlijke luchtcirculatie in de schoen.

CLIMOTION biedt een geheel nieuwe loopervaring en draagt bij aan een perfect draagcomfort.

Bezoek CAPRICE @ CAST showroom 291

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...