Desirée van Haren brengt versterking bij Lazamani

Desirée van Haren, voormalig eigenaar van Asmo I.D. is per 1 januari in dienst getreden bij het kleurrijke schoenenmerk Lazamani.

Na het plotselinge verlies van (zaken)partner Franco Jansen komt deze versterking als geroepen voor Miranda Schreiner, eigenaar van Lazamani. Met een koffer vol schoenervaring start Desirée in 2021 aan deze nieuwe uitdaging.

“Ik ben trots deel te mogen uitmaken van dit leuke team. Het voelt goed om deze stap te zetten. Lazamani heeft een vrolijke uitstraling met een heldere beleving en ik zie volop mogelijkheden om het merk nationaal en internationaal verder uit te bouwen”.

600x.jpg

Binnen haar full time aanstelling zal Desirée zich breed binnen de organisatie gaan inzetten, van productontwikkeling tot verkoopactiviteiten. Desirée zal opereren vanuit het hoofdkantoor in Nijmegen en daarnaast regelmatig aanwezig zijn in de showroom op CAST.

Momenteel is Desirée te bereiken via het telefoonnummer van Lazamani kantoor in Nijmegen: +31 24 3603603 / e-mailadres: desiree@lazamani.nl

Bezoek Lazamani @ CAST showroom 042 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...