Definitieve planning inkoopseizoen AW23

De agenda voor het nieuwe inkoopseizoen van CAST is definitief! Zet jij deze dagen ook alvast in je agenda? CAST hoopt dat de winkeliers zich wederom weer openstellen om nieuwe merken en collecties te komen ontdekken!

NIEUW EVENT: ON TRACK 
CAST lanceert op 12 december 2022, in samenwerking met ANWR-GARANT & Outdoorspecialist, een nieuw event: ON TRACK. Hét grootste hiking & outdoor B2B event in de Benelux. Met het nieuwe event richt CAST zich op de toenemende vraag aan wandelschoenen, kleding en accessoires. 

NIEUW: FACULTATIEVE OPEN DAGEN 
Ook nieuw voor aankomend seizoen zijn de facultatieve open dagen. Tijdens de facultatieve open dagen bepalen de showrooms zelf of zij aanwezig zijn of niet. Maak voor deze dagen vooraf een afspraak met de leverancier(s) of bekijk op de dag zelf de online plattegrond om te zien wie er allemaal aanwezig zijn. Er zijn onder andere twee koopzondagen facultatief toegevoegd aan de inkoopagenda (zondag 5 februari 2023 & zondag 19 februari 2023). 

OFFICIËLE OPENING SEIZOEN
De eerste inkoopdag staat gepland op maandag 23 januari 2023. Tijdens deze dag zijn alle showrooms geopend van 09:00 – 17:00 uur. Tevens is op deze dag de vierde editie van PREVIEW MEN. Tijdens dit event worden de mooiste herenkleding collecties voor autumn/winter 2023 getoond op de gastexpo. 

Er is bewust voor gekozen om het seizoen eerder te starten omdat er een verschuiving in het inkoopproces is te zien. De order deadlines van veel leveranciers zijn vervroegd zodat het productieproces sneller kan starten. 

SCHOENENDAGEN
De SCHOENENDAGEN vinden plaats op maandag 6 & dinsdag 7 februari 2023. Tijdens deze dagen zijn alle showrooms geopend en is de gastexpo volledig gevuld met nationale & internationale gastexposanten. De maandag wordt traditiegetrouw afgesloten met een borrel op het middenplein! 

BEURSOVERZICHT 

  • 12 december 2022 – ON TRACK 
  • 23 januari 2023 – PREVIEW MEN IV 
  • 30 januari 2023 – KIDS
  • 6 & 7 februari 2023 - SCHOENENDAGEN
  • 13 & 14 februari 2023 - LEDERWAREN
  • 20 februari 2023 – COMFORT

Bekijk de volledige agenda met alle inkoopdagen via opendagen & events of via de CAST-app.

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...