De nieuwe collectie van Xsensible

De nieuwe collectie van het Nederlandse merk Xsensible wordt gekenmerkt door drie hoofdtrends: Street hiking, natuur en beweging in de buitenlucht. Xsensible vervult dit verlangen met een innovatieve en functionele stijl. Gemak en flexibiliteit gaan daarbij hand in hand met het kenmerkende stretchleer en de unieke, met balanstechnologie uitgeruste, zool.

De dynamische streethikingmodellen voor dames en heren behoren tot de hoogtepunten van de zomercollectie 2021. Naast de populaire boots, zetten ze zich volop in op lage schoenen. De schoenen zijn gemaakt van extreem lichte, duurzame en ademende hightechmaterialen met een futuristisch ogend honingraatpatroon. De zeer flexibele luchtige, kleurrijke hikingmodellen, zijn geheel in lijn met de Xsensible-filosofie. Zij zorgen voor een optimale grip. Gecombineerd met maximale bewegingsvrijheid (voor de tenen) en houd de voeten uiteraard altijd droog. De slipvrije zool met de unieke balanstechnologie helpt de drager zijn of haar evenwicht te herstellen. De natuurlijke manier van lopen zorgt voor verlichting van de wervelkolom.

Dit geldt ook voor de nieuwe, functionele trekkingssandalen. De modellen Sumatra en Timor bieden drie verstelmogelijkheden. Dankzij de verborgen klittenbandsluiting in het gebied van de voorvoet, bij de enkels en hielen passen deze luchtige modellen aan iedere voet. De zool, net als de sneakermodellen voorzien van de balanstechnologie zorgt voor een optimaal loopcomfort.

Bezoek Xsensible in showroom 460 @ CAST 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...