CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Merkenlijst Lederwarendagen

Merkenlijst Lederwarendagen

CAST gaat voor 2020 opnieuw de samenwerking aan met Goldkrone-Lecombi voor de Lederwaren & Accessoires inkoopdagen. De opzet en sfeer van deze inkoop dag is vorig jaar zéér goed bevallen bij bezoekers en leveranciers. Er is duidelijk behoefte aan één event als groot efficiënt platform in de Benelux.

Op maandag 4 oktober en dinsdag 5 oktober staat CAST volledig in het teken van lederwaren & accessoires. Tijdens deze dagen kun je de nieuwste collecties ontdekken van meer dan 60 topmerken. De inkoopdagen zijn toegankelijk voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers uit de schoenen, sport- en modebranche uit de Benelux. De gastexpo is te vinden op de 1e verdieping en in showroom 602 (3e verdieping). 

Openingstijden:
Maandag & dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Let op we werken met twee verschillende tijdvakken (vooraf inschrijven = verplicht): 
10:00 - 14:00 uur & 14:00 - 18:00 uur 

Ticketregistratie: 
In verband met corona is het bezoeken van dit event is alleen mogelijk op basis van vooraf online inschrijving. Op verschillende manieren zullen we extra maatregelen treffen en de bezoekersstromen controleren zodat het voor bezoekers en exposanten te allen tijde mogelijk is om 1,5 meter afstand van elkaar te houden:

  • Wij werken met tijdvakken (ochtend & middag).
  • Het aantal gasten per tijdvak is gelimiteerd tot maximaal 100 personen (VOL=VOL).
  • Maximaal 2 inkopers per bedrijf.

Registreer je via deze link

Veilig en succesvol inkopen bij CAST
Natuurlijk staat de veiligheid van bezoekers en exposanten voorop. Bij een bezoek aan CAST vragen we iedereen de huisregels en hygiëne maatregelen te respecteren en op te volgen. In het pand en op de beursvloer geldt een protocol en zijn diverse zichtbare maatregelen getroffen om de bezoeker en exposant op een prettige en veilige manier zaken met elkaar te laten doen.

Merkenlijst 
Bekijk hieronder een overzicht van de deelnemende merken: 

logo-lederwaren600px.jpg

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...