Dames schoenentrends in Voorjaar/Zomer 2021

Trendstop presenteert de essentiële schoenentrends voor Voorjaar Zomer 2021 rechtstreeks vanaf de internationale catwalks. SS21 draait om vakmanschap, comfort en duurzaamheid en met deze kernthema’s in het achterhoofd weerspiegelen schoenen dit seizoen de nieuwe mentaliteit van de consument. Ambachtelijke constructies met een milieubewuste draai, modieuze maar functionele componenten en praktische maar gewilde stijlen die geschikt zijn voor veranderingen in levensstijl garanderen dat de nieuwe ontwerpen de post-lockdown consument zullen aanspreken.

Milieubewuste ambachtelijke sandalen

Sandalen verenigen ambacht met milieubelangen en zijn gevlochten en gewoven om complexe constructies te creëren. Bandjes van fijn leer worden gecombineerd met gevlochten raffia en houten afwerkingen bovenop zolen van naturel leer of in espadrille-stijl.

schoenentrend1.jpg

Transparante lagen

Sportschoenen krijgen een nieuwe look met bovenwerken van transparante lagen en zolen die zowel modieus als praktisch zijn. Doorschijnende mesh stoffen, matte kunststof en verwijderbare gelei-achtige buitenkanten onthullen deels de complexe, gelaagde sneakerconstructies die eronder schuilgaan.

schoenentrend2.jpg

De gewatteerde slipper

De focus op comfort en de thuiswerk cultuur bieden inspiratie voor zomersandalen die zowel binnen als buiten even comfortabel zijn. Kussenzachte, gewatteerde banden hebben een opgevulde look en sluiten de voet in met zachte en gladde satijnen afwerkingen of soepel leer.

schoenentrend3.jpg

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Bron: Fashion United
Beeld: Trendstop

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...