CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Binnenkijken: Van Lier opent achtste store in Roosendaal

Binnenkijken: Van Lier opent achtste store in Roosendaal

Van Lier heeft op zaterdag 1 april haar achtste winkel in Nederland geopend. De nieuwe Van Lier-store is te vinden in het McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal. Met het concept van deze winkel legt het merk de focus op duurzaamheid en inherente luxe.

De store in het McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal is de achtste Van Lier-winkel in Nederland. De locatie is ideaal voor Van Lier vanwege de ligging tussen Breda en Rotterdam en ook Antwerpen ligt dichtbij. De opening betekent bovendien dat Van Lier nu over het hele land verspreid te vinden is, want er waren al concept stores en factory outlets in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Lelystad.

Duurzaamheid

De nieuwe Van Lier-store valt op door een stijlvolle en minimalistische uitstraling waar de mannenschoenen van het Nederlandse merk overzichtelijk worden gepresenteerd. Voor het winkelinterieur is gebruikgemaakt van duurzame materialen, zoals dat past bij het ruim tweehonderd jaar oude merk dat duurzaamheid in al zijn bedrijfsprocessen rondom productie en distributie heeft verweven.

Bezoek Van Lier @ CAST showroom 055
Bron: www.schoenvisie.nl

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...