CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwste collectie van M.Moustache

Bekijk de nieuwste collectie van M.Moustache

M.Moustache, een kleurrijke en vrolijke collectie met de typische Franse flair. Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van M.Moustache

Waar komt het schoenenmerk M.Moustache, met die typische Franse flair, vandaan? Het antwoord: 'De stad van de liefde:…Parijs!' In 2012 besloten drie vrienden een schoenencollectie te willen ontwerpen waarvan, zowel retailers als consumenten, vrolijk en blij worden. Het idee was om de schoenencollectie in eerste instantie enkel online aan te bieden maar dit groeide al snel uit tot een organisatie met 10 eigen brandstores en prachtige verkooppunten in diverse landen, waaronder Galeries Lafayette in de thuisstad Parijs.

Het hoofdkantoor van M.Moustache op de Rue de Paradis is een inspirerende plek met een dakterras vol kleurrijke bloemen en planten waar de beste ideeën tot uiting komen. Het jonge team krijgt hier alle ruimte om creatieve en soms ook gedurfde plannen uit te werken. Eén daarvan is de stap om het pre-order business model over te zetten naar levering uit voorraad. Je kan M.Moustache schoenen namelijk bestellen in kleine, of als je wil grote, aantallen op het moment wanneer jij deze nodig hebt. Gemakkelijk én zonder het risico op overstock. M.Moustache zorgt meerdere keren per jaar voor nieuwe modellen en kleuren zodat je altijd vernieuwing in de winkel kan waarborgen.

Vind je het leuk om één van de verkooppunten van M.Moustache te worden? Het merk biedt gratis verzending zodat winkeliers rustig kunnen starten en kunnen testen met kleinere selecties. Is de doorverkoop goed? Dan bestel je bij M.Moustache gemakkelijk weer bij.

Ben je benieuwd naar de collectie van M.Moustache? Neem dan een kijkje op de BrandPortal en neem gerust contact op. 

BrandPortal

Condities:
- Levering uit voorraad
- Geen minimum order
- Concurrerende marge
- Toegewijd team
- Collectie te zien in de showroom
- Collectie te zien op de BrandPortal/B2B website

Contactgegevens: 
Walter Kuiper
06 22 41 59 62
walter@brentsz.com
www.brentsz.com 

Stappenplan BrandPortal:
Stap 1. Log in of registreer je als je geen account hebt 
Stap 2: Bezoek de collectiepagina van de BrandPortal 
Stap 3: Bekijk de collectie van M.Moustache en neem gerust contact op

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...