M.Moustache

Een kleurrijke en vrolijke collectie met de typische Franse flair.

M.Moustache bestel je uit voorraad en leveren we binnen een paar dagen. Hoe fijn is dat?

En waar komt M.Moustache met die typische Franse flair dan vandaan? Nou, de stad van de liefde…Parijs. In 2012 besloten drie vrienden dat ze schoenen wilden ontwerpen waar je vrolijk en blij van wordt. Het idee was om dat alleen online te doen maar dat groeide snel uit tot een bedrijf met 10 eigen brandstores en prachtige verkooppunten in diverse landen, waaronder Galeries Lafayette in de thuisstad Parijs.

Het hoofdkantoor van M.Moustache op de Rue de Paradis is een inspirerende plek met een dakterras vol kleurrijke bloemen en planten waar de beste ideeën tot uiting komen. Het jonge team krijgt hier alle ruimte voor creatieve en soms ook gedurfde plannen buiten de gebaande paden. Eén daarvan is de stap om het pre-order business model over te zetten naar levering uit voorraad.

Je kan M.Moustache namelijk bestellen in kleine, of als je wilt grote, aantallen op het moment dat jij ze nodig hebt. Gemakkelijk en zonder het risico op overstock. Wij zorgen meerdere keren per jaar voor nieuwe modellen en kleuren zodat je altijd vernieuwing in de winkel hebt. 

Vind je het leuk om één van onze verkooppunten te worden? Je kan rustig starten en testen met een kleine selectie want we verzenden gratis. Is de doorverkoop goed? Dan bestel je gewoon weer bij. 

Hoe fijn is dat?

En...we hebben ook hele leuke sokken in cadeauverpakking

Kijk gerust eens op de website van M.Moustache voor een compleet beeld. Heb je interesse dan plannen we graag een afspraak met je in. Of we geven je toegang tot de B2B om zelf eens op je gemak rond te kijken.

Contact

Adres

BRENTSZ 

Anthonie Fokkerstraat 47-C

3772 MP Barneveld


T +31 (0)6 - 22 415 962
E walter@brentsz.com

http://www.m-moustache.com

Collectie

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Media

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Met wie kun je contact opnemen

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

B2B-shop

Login om deze informatie te zien

Heb je nog geen account? Registreren

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...