CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Solidus

Bekijk de nieuwe collectie van Solidus

In een snel veranderende en veeleisende wereld sta je beter sterk in je schoenen. Comfort is hierbij het toevluchtsoord bij uitstek voor lichaam en geest. Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Solidus.

Musthaves voor onvergetelijke momenten

De nieuwe Solidus AW24 collectie koestert warme momenten uit het verleden, waarborgt duurzaamheid en omarmt nieuwe ervaringen. Elegantie met tijdloze finesse en functionaliteit smelten samen. Ontdek de comfort connectie tussen nostalgie en moderniteit. 

Trends voor AW24

Dit seizoen zijn color- en material blocking (combi van verschillende kleuren en/of materialen) echte trends. Daarnaast is er de trend van strakke ontwerpen in een monochrome stijl. Deze trends zie je dan ook terug in de ontwerpen van Solidus. 

Gun jezelf het beste comfort

Kies de perfecte feel good schoen voor normale, brede en gevoelige voeten. Alle modellen van Solidus beschikken over een uitneembaar voetbed met natuurlijke afrolfunctie. Het 3D dempingsysteem zorgt voor een optimaal loopcomfort en speciaal voor gevoelige voeten is er de Solicare Soft collectie die stretcht en nergens drukt.

Full service partner

Solidus biedt als full-service partner gepersonaliseerde online & offline marketing ondersteuning. Via de B2B voorraadservice kan per paar nabesteld worden met korte termijn levering.

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Solidus? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button?

BrandPortal Registreren

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...