CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Durea

Bekijk de nieuwe collectie van Durea

Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Durea. 'Elk paar Durea's gemaakt uit liefde voor jouw voeten', aldus het merk.

Schoenen waarmee je het beste uit jezelf kunt halen

Durea's prioriteit is om vrouwen zich goed te laten voelen, zodat zij kunnen zijn wie zij willen zijn, wat de dag ook brengt. Al hun modellen zijn 'in huis' ontworpen, vanuit de gedachte dat iedere vrouw het verdient om het beste uit zichzelf te kunnen halen. De schoenen van Durea zijn verkrijgbaar in meerdere breedtematen, zowel voor de extra smalle als voor de brede voet.

'In onze nieuwe collecties hebben we de laatste trends verweven met pure klasse', aldus Durea. 'We houden van sterke silhouetten, bijzondere details, rijke materialen en gaan alleen voor de allerbeste afwerking. Daarbij sluiten we geen compromissen, zoals men van Durea gewend is. Het gevoel van moderne verfijning en comfort zit in elke vezel en elk detail van onze schoenen verweven.'

Stoere bikers, stijlvolle veterschoenen of trendy cowboyboots; stuk voor stuk geven ze een verfrissende draai aan ieders persoonlijke stijl. Ook de sleehak mag niet ontbreken. Omdat niet elke dag hetzelfde is, zijn de schoenen van Durea op verschillende manieren te dragen. Chic of nonchalant, formeel of casual, sportief of klassiek, en alles daar tussenin.

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Durea? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button.

BrandPortal Registreren

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...