NIEUW bij Ara Shoes: Energystep

De termen die de nieuwe Energystep collectie van Ara Shoes het beste omschrijven zijn fitness, ready en comfort. Ara Shoes presenteert met energystep zeer functionele sneakers voor het premium segment.

Innovatie

Ara Shoes staat bekend om zijn innovatie en veelzijdigheid. Onder het motto van ‘we love fashion & function’ zet Ara Shoes met Energystep nog een stapje voorwaarts. Energystep is een premium product, dat ook voorzien is van een gel-demping systeem. Er zitten 2 gel kussentjes in het systeem, 1 in de voorvoet en 1 in de hielzone, dit zorgt voor demping bij elke stap waardoor de druk op gewrichten wordt verminderd. Doordat de gelpads zichtbaar zijn van buitenaf krijgen de schoenen een sportieve look.

Premium

Zoals eerder vermeld is Energystep een premium product en wordt selectief verkocht. De verkoopprijzen kunnen variëren van €120,00 tot €140,00. In totaal worden er in het eerste seizoen vier modellen in 5-6 kleuren aangeboden met een maatbereik van 3, 5-9. Ze zijn verkrijgbaar vanaf SS-2021. Deze maand starten ze met de verkoop van de vrouwencollectie, de lancering van de mannencollectie staat gepland voor AW 21.

Bezoek Ara Shoes @ CAST Showroom 99-101 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...