CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Verrijk klantervaring met geurbeleving van Sense Company!

Verrijk klantervaring met geurbeleving van Sense Company!

Sense Company begrijpt dat onze zintuigen meer kunnen ervaren dan alleen zien en horen. Geur bezit namelijk een unieke kracht: het roept herinneringen op, beïnvloedt stemmingen en zelfs gedrag! Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer organisaties geurmarketing inzetten om hun klanten niet alleen een aangename ervaring te bieden, maar ook om hun gedrag positief te beïnvloeden. Een onverwachte glimlach gegarandeerd!

Geurbeleving is namelijk een krachtige tool die invloed heeft op drie aspecten die samenkomen in de retail: gastvrijheid, commercieel succes en merkidentiteit. Door het inzetten van een aangename geur ontstaat gastvrijheid en luxe, wat het koopgedrag positief beïnvloedt. Het verspreiden van een unieke geur creëert zelfs een sterke associatie met jouw merk en laat een blijvende indruk achter. Wanneer bezoekers ergens anders dezelfde geur weer ruiken, roept dit een gevoel van herkenning op. Het resultaat? Een optimale bezoekersbeleving, gunstig effect op verkoop en het versterken van je merkidentiteit!

De combinatie van expertise op geurbeleving en technologie bij Sense Company zorgt voor een professionele oplossing voor iedere geurwens. Je bezoekers genieten van een optimale geurbeleving zonder dat de esthetiek van de winkelruimte in gevaar komt, want het geursysteem kan uit het zicht worden geplaatst. Met het eenvoudige op afstand te bedienen systeem, kun je geurintensiteit aanpassen naar wens. Dus of je nu een subtiele geur op de achtergrond wilt, of een krachtig geurstatement wilt maken, de perfecte geursetting is altijd te regelen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel? Vraag dan een gepersonaliseerd geurplan aan op https://sense-company.com/nl/geurplan/ of neem contact op via +31 13 4600112.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...