CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Veranderingen bij het merk PETER KAISER

Veranderingen bij het merk PETER KAISER

In december 2023 werd bekend dat Caprice het gerenommeerde damesschoenenmerk PETER KAISER heeft overgenomen. Na de overname vertelde Jürgen Cölsch, CEO van Caprice dat de collecties van de merken Caprice en PETER KAISER duidelijk van elkaar zouden verschillen.

“Met name op het gebied van design, materiaal, prijs en merkuitstraling onderscheiden de merken zich van elkaar. Hoewel we streven naar synergie waar mogelijk, zullen we ervoor zorgen dat de merken elkaar niet gaan beconcurreren. Onze hoogste prioriteit zal en moet zijn dat beide merken hun eigen uniciteit behouden”, aldus Jürgen Cölsch.

Dinsdag 22 april 2024 is bekendgemaakt dat Thom Westerkamp, die het merk Caprice al onder zijn hoede heeft, ook PETER KAISER zal vertegenwoordigen. Thom Westerkamp geeft aan dat bij Caprice, de retailer als belangrijkste partner wordt beschouwd, en dat deze focus ook zal gelden voor PETER KAISER. Thom Westerkamp vertelt verder dat de prijzen van PETER KAISER aantrekkelijker worden voor de consument, terwijl de Retail-marge aanzienlijk zal verbeteren.

De SS25 collectie van PETER KAISER zal te vinden zijn in de gecombineerde showroom van Caprice en PETER KAISER in CAST.

Benieuwd naar de collectie van PETER KAISER en Caprice? Breng een bezoek aan showroom 291 @ CAST. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...