CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Dennis Beute verlaat na 15 jaar ANWR GARANT Nederland

Dennis Beute verlaat na 15 jaar ANWR GARANT Nederland

Dennis Beute, algemeen directeur van ANWR GARANT Nederland, heeft het bedrijf per 30 september 2024 verlaten en is teruggetreden uit de directie.

Dennis Beute was 15 jaar lang Managing Director van de Nederlandse dochteronderneming van ANWR GARANT International GmbH. Gedurende deze periode was hij met name verantwoordelijk voor de fusie van ANWR en Garant, het behalen van de licentie voor SPORT2000, de ontwikkeling van de e-commerce platforms voor de aangesloten retailers en het ontwikkelen van de schoenen- en sportdivisie in Nederland.

Dennis Beute en CAST
Dennis Beute trad in 2018 aan als voorzitter bij CAST. In de afgelopen jaren heeft CAST een transitie ondergaan van handelscentrum naar handelsplatform. Namens de bestuursleden, het management en de leden van CAST danken wij Dennis voor zijn professionele bijdrage in zijn rol als voorzitter en wensen Dennis succes in het vervolg van zijn carrière.
 
Dennis Beute en ANWR GARANT

“De 15 jaar bij ANWR GARANT Nederland waren voor mij in alle opzichten een waardevolle, ondernemende tijd”, blikt Beute terug. “Maar nu is het tijd om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan.” 

“We willen Dennis bedanken voor zijn inzet en de succesvolle tijd die we samen hebben doorgebracht”, legt Praveen Yadav, Managing Director van ANWR GARANT International, uit. “We wensen hem het allerbeste voor zijn professionele en persoonlijke toekomst.”

Bert Verdijck (momenteel Managing Director van ANWR GARANT Nederland voor de sportdivisie) zal tot nader order ook de verantwoordelijkheid voor de schoenendivisie op zich nemen.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...