CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

UNEEK: De zomertrend van 2024 van KEEN op RTL Boulevard!

UNEEK: De zomertrend van 2024 van KEEN op RTL Boulevard!

Gisteren stond ons merk KEEN volop in de schijnwerpers bij RTL Boulevard met het innovatieve UNEEK-model, dé trend voor deze zomer! Deze opvallende schoen, die vrijwel alleen uit een zool en touw bestaat, werd geprezen als dé must-have voor dit seizoen.

''We zijn super trots op deze erkenning en willen dit mooie nieuws graag met jullie delen,'' aldus Hooijer Footwear. 

Met de toenemende populariteit van de UNEEK, is dit hét moment om je voorraad aan te vullen met de meest gewilde modellen van de KEEN SS25-collectie. Zorg dat je vooroploopt in de trend en profiteer van de groeiende vraag.

''Samen zetten we deze trend voort en zorgen we voor tevreden klanten!'' aldus Hooijer Footwear. 

Verantwoord hybride schoeisel voor een outdoor lifestyle
KEEN is een Amerikaans merk en behoort tot de top-5 van grootste outdoor schoenmerken in de wereld. Het is een nog relatief jonge onderneming met een duidelijke visie en missie. Ze produceren originele en veelzijdige schoenen van gerecyclede materialen met een frisse blik op ontwerpen. Het schoeisel voldoet aan de maatstaf van de veeleisende buitensporters en outdoor fanaten. Met KEEN is de drager klaar om het avontuur en buitenleven aan te gaan. 

KEEN is toegewijd aan de waarden waarvoor ze staan in beweging te brengen. Van de producten die ze maken tot de acties die worden ondernomen. Continu geïnspireerd om er het beste uit te halen en een bijdrage te leveren aan een betere wereld, voor nu en volgende generaties. 

Contact
Neem gerust contact op met accountmanager Stef Ottink om je bestelling te plaatsen.
Stef Ottink (06 82 60 21 19 - stef@hooijerfootwear.com

Ontdek de nieuwste collectie ''UNEEK'' van KEEN nu in showroom 089 @ CAST

Ben je benieuwd naar het merk KEEN? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage of bekijk de nieuwste collectie op de BrandPortal via onderstaande button.

BEKIJK DE BRANDPAGE! BEZOEK BRANDPORTAL

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...