CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

STREETVIEW Brandpage • JORCUSTOM

STREETVIEW Brandpage • JORCUSTOM

Met de 'Customize Tool' van JORCUSTOM kan je zelf designer zijn. Het merk staat namelijk voor zelfexpressie. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk JORCUSTOM.

NIEUW! • STREETVIEW BRANDPAGE • JORCUSTOM
Ben je benieuwd naar de deelnemers van STREETVIEW? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

Individualiteit en zelfexpressie
Kleding is tegenwoordig erg persoonlijk. JORCUSTOM staat daarom voor zelf creëren in plaats van zoeken naar een stijl die bij je past. Het merk staat voor individualiteit en zelfexpressie. Volgens JORCUSTOM vertelt wat je draagt, je verhaal: wie je bent, waar je vandaan komt en waar je in het leven voor staat. Het geeft energie en zelfvertrouwen wanneer je je kleed in een stijl die bij je past - het geeft karakter. 

Zelf designer zijn
Wat JORCUSTOM uniek maakt, is hun toewijding aan het betrekken van mensen bij het ontwerpproces van hun kleding. Ze hebben een revolutionaire 'Customize Tool' ontwikkeld waarmee iedereen zelf designer kan zijn. Vanaf een telefoon of computer kunnen alle designs van JORCUSTOM aangepast worden naar elke gewenste kleur. 

JORCUSTOM is trots op hun samenwerkingen met retailers en kijkt er naaruit om ook nieuwe retailpartners toe te voegen om zodoende samen verder te groeien. Hun motto is dan ook om samen de toekomst van mode vorm te geven. 

Meer over JORCUSTOM
Ben je benieuwd naar het merk JORCUSTOM? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens STREETVIEW op 17 juni 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...