CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

STREETVIEW Brandpage • Black Bananas

STREETVIEW Brandpage • Black Bananas

Evolueren en groeien in je eigen sterke punten, terwijl je hun iconische en innovatieve ontwerpen draagt. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk Black Bananas.

NIEUW! • STREETVIEW BRANDPAGE • Black Bananas
Ben je benieuwd naar de deelnemers van STREETVIEW? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages!

Speelsheid en personalisatie 
Black Bananas is een kledingmerk voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en comfortabele pasvormen. Black Bananas richt zich op heren, dames en junior. Het kledingmerk staat voor het transformeren van op sport geïnspireerde streetstyle, waarbij onverwachte en kenmerkende details worden gecombineerd met de goede dingen in het leven. Hun doel is om toekomstige generaties op te leiden, te inspireren en te motiveren. Evolueren en groeien in je eigen sterke punten, terwijl je hun iconische en innovatieve ontwerpen draagt.
Voel je op je gemak in ademende stoffen met kleurrijke details en ervaar het gevoel van 'on the top of the game' te zijn. Speelsheid en personalisatie zijn de sleutelwoorden voor hun identiteit.

Meer over Black Bananas
Ben je benieuwd naar het merk Black Bananas? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens STREETVIEW op 17 juni 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...