CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW REFINED Brandpage • Rotholz

PREVIEW REFINED Brandpage • Rotholz

Rotholz is een multidisciplinair modelabel uit Duitsland dat staat voor artistieke esthetiek met een sterke identiteit en hoge kwaliteitsnormen. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk Rotholz.

Bewuste goederen voor de creatieveling
Rotholz is een multidisciplinair modelabel uit Duitsland dat staat voor artistieke esthetiek met een sterke identiteit en hoge kwaliteitsnormen. Ze laten zien hoe mode kan worden gemaakt in harmonie met de natuur, mensen en ethiek.

Creatief, sportief en elegant
In samenwerking met creatieven van over de hele wereld brengen we geavanceerde ontwerp- en productieprocessen samen. Heldere lijnen worden gecombineerd met bijzondere details en onderstrepen een stedelijke levensstijl die wordt gekenmerkt door lichtheid en spontaniteit.
De producten van Rotholz zijn bewust zo ontworpen dat ze vrij gecombineerd kunnen worden. De karakteristieke look van Rotholz is creatief en sportief en ook elegant.

Ecologische verantwoordelijkheid
Sinds de oprichting is Rotholz een ethisch verantwoord bedrijf dat in elke situatie laat zien dat persoonlijkheid een kwestie van houding is. De verwerking van hun producten gebeurt in Europese ateliers, fabrieken en werkplaatsen. Hierbij hechten ze zowel aan een nauwe samenwerking als aan de ondersteuning van kleine, onafhankelijke bedrijven.

Meer over Rotholz
Ben je benieuwd naar het merk Rotholz? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button.

BEKIJK DE BRANDPAGE

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...