CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW KIDS Brandpage • House of Artists

PREVIEW KIDS Brandpage • House of Artists

Kledingstukken die origineel, creatief én duurzaam zijn. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk House of Artists.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • House of Artists
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW KIDS? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

Unieke en originele looks
House of Artists is een nieuw street style merk voor kids tussen 4 en 14 jaar oud. Samen met getalenteerde kunstenaars zoals illustratoren, tattoo-artiesten en fotografen worden er originele looks gecreeërd. Uitgesproken en creatief. Het motto van het merk is dan ook: express yourself, be creative, make a statement.

Een brede collectie
De collectie met comfortabele en oversized fits is grotendeels uniseks en kan het hele jaar door gedragen worden. Regelmatig worden er nieuwe items toegevoegd aan de collectie en alle kledingstukken zijn gemaakt van materialen van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Het merk gaat zo duurzaam mogelijk te werk: alle katoen is Bio-katoen en zelfs GOTS-gecertificeerd. De collectie is aangevuld met toffe accessoires, zoals caps, beanies, sokken en tassen. 

De collectie is verkrijgbaar in de maten 104 tot 176. 

Meer over House of Artists
Ben je benieuwd naar het merk House of Artists? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW op 24 juni 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...