CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW KIDS Brandpage • Hublot Mode Marine

PREVIEW KIDS Brandpage • Hublot Mode Marine

Ontdek de tijdloze charme van fashion kledingstukken, geïnspireerd door de maritieme wereld. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk Hublot Mode Marine.

NIEUW! • PREVIEW KIDS BRANDPAGE • Hublot Mode Marine
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW KIDS? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

Tijdloze wind- en waterdichte regenjassen
Het Franse merk Hublot Mode Marine verovert Nederland sinds 2017 met tijdloze wind- en waterdichte regenjassen. Deze kenmerken zich door de bekende Bretonse streepjesvoering, de soepele stof en de vrolijke kleuren in diverse modellen. Daarnaast bevat de collectie een maritieme en sportieve uitstraling voor zowel groot als klein.

Functioneel én stijlvol
De regenjassen van Hublot Mode Marine zijn door hun ervaren team in Frankrijk ontworpen en zijn zowel functioneel als stijlvol. De jassen zijn ideaal voor stormachtig weer, maar zijn ook geschikt voor een zomerse regenbui. De collectie is voor zowel groot als klein verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en modellen, zodat er voor iedereen een jas is die bij hun persoonlijke stijl en voorkeuren past. 

Meer over Hublot Mode Marine
Ben je benieuwd naar het merk Hublot Mode Marine? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW KIDS op 24 juni 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...