CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Nieuw in showroom 291: Peter Kaiser

Nieuw in showroom 291: Peter Kaiser

CAPRICE heeft onlangs het gerenommeerde damesschoenenmerk PETER KAISER overgenomen. Lees in dit nieuwsitem meer.
Als schoenenfabrikant van de vierde generatie ligt de focus sinds de oprichting van CAPRICE op hoogwaardige en modieuze collecties, maar ook op de ontwikkeling van technische innovaties en de productie van schoenen in uiteenlopende uitvoeringen. Het feit dat ze deel uitmaken van de Wortmann Groep geeft ze een enorme ondernemersruimte. Dit zal ook het merk PETER KAISER ten goede komen, dat naadloos wordt geintegreerd in de bestaande processen.
 
De collecties van de merken CAPRICE en PETER KAISER zullen duidelijk van elkaar verschillen, vooral op het gebied van design, materiaal, prijs en merkuitstraling. Waar synergiën gunstig zijn, worden deze gebruikt zonder dat de merken elkaar gaan beconcurreren. "Onze hoogste prioriteit moet en zal zijn dat beide merken hun uniciteit behouden", aldus Thom Westerkamp.
 
"Als schoenenfabrikant hebben wij ons altijd gericht op retailers als onze belangrijkste partner. Wij zullen deze strategie met PETER KAISER voortzetten en u een overtuigend concept voor een succesvolle toekomst op basis van partnerschap presenteren. We kijken ernaar uit om u vanaf het seizoen lente/zomer 2025 kennis te laten maken met de PETER KAISER-collectie", aldus Thom Westerkamp.
Ontdek de nieuwste collectie van Peter Kaiser vanaf nu in showroom 291, op niveau 1 @ CAST

Wil je meer informatie over dit merk? Bekijk via onderstaande button de merkenpagina:

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...