CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW BIJ CAPRICE: exclusieve tassen collectie

NIEUW BIJ CAPRICE: exclusieve tassen collectie

Als toonaangevende leverancier van modieuze damesschoenen heeft CAPRICE zijn assortiment uitgebreid en biedt nu hoogwaardige tassen gemaakt van fijn leer, gemaakt in Italiƫ, tegen uiterst aantrekkelijke consumentenprijzen.

De leren tassen kenmerken zich niet alleen door het modieuze design, maar ook door de uitzonderlijke kwaliteit. Elke tas is gemaakt met de grootste zorg en aandacht voor detail om de klanten te voorzien van een product dat, net als de schoenen, niet alleen stijlvol maar ook duurzaam is. Het hoogwaardige leer geeft de tassen een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen de dagelijkse eisen. De leren tassen zijn versierd met het merklogo van Caprice, een sprankelende vlinderhanger.

"Wat CAPRICE onderscheidt van andere leveranciers is de toewijding aan het aanbieden van hoogwaardige lederen tassen "Made in Italy" tegen betaalbare prijzen. Ik ben ervan overtuigd dat luxe niet duur hoeft te zijn. Onze tassen zijn ontworpen om betaalbaar te zijn voor elke klant zonder concessies te doen aan de kwaliteit", aldus Thom Westerkamp.

De winkelverkoopprijzen zijn € 89,00 t/m 159,00 , met een gemiddelde marge van 2.6.

Ontdek de tassencollectie vanaf aanstaande maandag 14 augustus @ CAST showroom 291 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...