CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW REFINED Brandpage • Mos Mosh

PREVIEW REFINED Brandpage • Mos Mosh

Mos Mosh is een kledingmerk dat zich wijdt aan broeken met een goede fit met mooie details. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk Mos Mosh.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • Mos Mosh
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW WOMEN? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

De perfecte fit
Mos Mosh werd in 2010 opgericht in Kolding, een stad in Denemarken. De eerste collectie van het kledingmerk bestond uit jeans en broeken met een perfecte fit. De broeken worden gemaakt van hoogwaardige stoffen en met een duidelijk visueel handschrift. De collectie werd al snel uitgebreid met rauwe en delicate tops, stoere jassen en leren kledingstukken. 

Passion, Love & Heart
Vrouwen van over de hele wereld omarmen de look en de pasvorm van MOS MOSH jeans. MOS MOSH is nu een gevestigde naam in de mode van luxe jeans en kleding op maat. MOS MOSH benadert design en business met een internationale bril, waarachter het al vanaf het begin om Passion, Love & Heart draait. De pasvorm, de minimale veranderingen door de jaren heen en de liefde voor de dingen die ze doen is wat het merk uniek maakt. Bij MOS MOSH geloven ze dat je alles met je hart moet doen en dat je doet waar je goed in en gepassioneerd over bent. Zowel in pasvorm, als kwaliteit en details wil het merk de beste zijn. Want alleen zo maak je jezelf onvergelijkbaar.

‘We houden gewoon van jeans. We kennen jeans en we laten niets aan het toeval over. Het draait allemaal om de perfecte pasvorm en smaakvolle details. We schaven elk detail bij, net zo lang tot we de perfecte MOS MOSH jeans te pakken hebben. Jeans zijn ons leven en we hebben heel veel liefde voor wat we doen.', aldus MOS MOSH.

Speciale collectie
De eerste kenmerkende broek die het merk lanceerde was een casual cargo broek. Nog steeds is deze geliefd bij vrouwen over de hele wereld. Om het tienjarig bestaan van MOS MOSH te vieren vind je dit voorjaar een speciale cargo broek in de collectie - Cheryl Cargo Reunion Pant. Met deze frisse cargo in vijf verschillende kleuren neemt MOS MOSH ons mee terug naar haar roots.

Meer over Mos Mosh
Ben je benieuwd naar het merk Mos Mosh? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW WOMEN op 1 juli 2024 in CAST.

BEKIJK DE BRANDPAGE AANMELDEN VOOR EVENT

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...