CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

PREVIEW REFINED Brandpage • A Beautiful Story

PREVIEW REFINED Brandpage • A Beautiful Story

Bij A Beautiful Story geloven ze met heel hun hart in mooie verhalen. Lees in dit nieuwsitem meer over het merk A Beautiful Story.

NIEUW! • PREVIEW BRANDPAGE • A Beautiful Story
Ben je benieuwd naar de deelnemers van PREVIEW WOMEN? Je leest nu meer informatie over de merken die deelnemen tijdens dit event op de speciale Brandpages! 

Lucky tools
A Beautiful Story verkoopt sieraden en cadeaus die geluk brengen. Ze noemen het 'lucky tools'. Van een kaartje dat troost biedt tot een armband die vriendschap viert. Alle items dragen een verhaal. Voor de gever, omdat je met het cadeau écht iets vertelt, voor de makers, omdat ze met hun handwerk een leven opbouwen. Het merk zorgt namelijk voor werkgelegenheid op plekken waar dat hard nodig is. De producten van A Beautiful Story worden gemaakt aan de andere kant van de wereld. Niet zomaar door producenten ver weg, maar door vakmensen die bij het bedrijf horen. Voor hen hebben de producten een heel concrete betekenis: een goed inkomen, een dak boven hun hoofd, eten op tafel en zelfstandigheid. Bij A Beautiful Story geloven ze met heel hun hart in mooie verhalen. 

Voor ieder wat wils
De collectie bestaat uit excentrieke, kleurrijke sieraden, maar ook verfijnde sieraden. Ook maakt het sieradenmerk gebruik van edelstenen, mooie hangers en setjes van bij elkaar passende kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. Voor ieder wat wils. 

Meer over A Beautiful Story
Ben je benieuwd naar het merk A Beautiful Story? Lees meer informatie over hun merkverhaal op de Brandpage via onderstaande button of bezoek hen tijdens PREVIEW WOMEN op 1 juli 2024 in CAST.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...