CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Dit was de CAST & KIDS beurs

Dit was de CAST & KIDS beurs

Maandag 10 februari was de segmentdag CAST & KIDS. Op de sfeervolle beursvloer was een groot aanbod van kinderschoenen te vinden van zowel gast- als vaste exposanten.

AANBOD VAN MERKEN
Totaal waren meer dan 60 topmerken aanwezig, waaronder Bisgaard, Little Indians, Balmain, Beberlis, Hugo Boss, Romagnoli, Bobell, Woden Wonders en Michael Kors. De deelnemende exposanten waren erg tevreden over de opzet en sfeer van de kidsbeurs. "We hebben een goede beurs gehad. Het aanbod van de merken was goed en de sfeer was prima. We waren positief verras door het enthousiasme van de winkeliers", aldus Bart Puts.  Ook Philippe Bruneel was tevreden: "Het was een super positieve dag voor ons. Wij motiveren de klanten echt om te gaan kijken. Over de organisatie, sfeer en opkomst niets meer dan lof, zeker mee doorgaan!". 

Naast het bewonderen van de nieuwe collecties en het leggen van nieuwe contacten konden bezoekers op deze dag ook onze 150+ showrooms bezoeken. Het was gezellig druk in het centrum. De dag werd volgens traditie afgesloten met een borrel in de Bistro. In vergelijking met de vorige editie van CAST & KIDS (in augustus 2019) zien we een toename in het aantal bezoekers van meer dan 60%.  

TRENDS 
Welke trends zagen we terug op de beurs? De kinderschoenen trends hebben steeds meer de neiging om de trends voor volwassenen te spiegelen. We zagen ook veel gewatteerde enkellaarzen en sneakers, met de toevoeging van speelse elementen. Voor de stoere en modebewuste meiden zien we nog steeds de army boots en lakleren laarsjes. Ook de animal printjes zien we weer terug komen dit seizoen. 

WHAT'S NEXT?
Heb jij CAST & KIDS gemist of kom je graag nog een keer langs? Kom dan naar onze volgende segmentdagen: CAST & COMFORT (9 maart) / CAST& ACCESSOIRES (16 maart).

BUY & BLOOM
Mis ook zeker het BUY & BLOOM event niet op 1, 2 & 3 maart! BUY & BLOOM is dé schoenenbeurs van Nederland. De beurs om in te kopen, nieuwe contacten op te bouwen en bestaande contacten te halen. 
Op zondag 1 maart & maandag 2 maart is de gastexpo weer gevuld met vele interessante merken. 

Tijdens deze dagen kun je terecht voor afspraken met bekende en nieuwe merken onder het genot van muziek, een hapje en een drankje. Op maandag 2 maart sluiten we de dag af met een borrel op het middenplein met DJ JEAN. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...