CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NU LIVE: de Engelse versie van de CAST website

NU LIVE: de Engelse versie van de CAST website

De website van CAST is vanaf nu ook in het Engels te bekijken! Hiermee worden ook internationale retailers en merken op de hoogte gehouden van wat er bij CAST gebeurt op het gebied van schoenen, sport en mode. Lees in dit nieuwsitem meer over de doorontwikkeling op www.cast.nl.

De Engelstalige website van CAST is nu live en biedt dezelfde waardevolle informatie als de Nederlandse versie. Hierdoor hebben internationale retailers en merken nu ook toegang tot het (online) Handelsplatform voor Schoenen, Sport & Mode. Deze vertaling is een belangrijke stap van CAST, om haar activiteiten en expertise met een breder publiek te kunnen delen.

Met de lancering van de Engelstalige website streeft CAST niet alleen naar het vergroten van haar zichtbaarheid, maar ook naar verbinding tussen lokale en internationale betrokkenen. De globalisering binnen de schoenen-, sport- en mode branche vraagt om een internationale benadering. Met deze uitbreiding kan CAST effectiever inspelen op de behoeften van retailers en merken wereldwijd. Deze doorontwikkeling is essentieel om innovaties te stimuleren en internationalisering in deze dynamische sector vorm te geven.

Ben je benieuwd naar de Engelstalige website? Neem gerust een kijkje via de onderstaande button en deel deze binnen jouw internationale netwerk.

BEKIJK HIER!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...