CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwste collectie van CopenhagenShoes tijdens de Schoenendagen!

Bekijk de nieuwste collectie van CopenhagenShoes tijdens de Schoenendagen!

Bij Copenhagenshoes houden ze ervan om te inspireren. De collecties die ze ontwerpen zijn vrouwelijk, speels, unieke kleuren en details. Lees in dit nieuwsitem meer over dit merk.

Copenhagenshoes is een schoenenmerk uit Denemarken. Het merk bestaat ongeveer 10 jaar, maar de ontwerpster heeft niet anders dan ontworpen voor verschillende schoenen labels. 

Bij Copenhagenshoes houden ze ervan om te inspireren. De collecties die ze ontwerpen zijn vrouwelijk, speels, unieke kleuren en details. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding heel erg goed. Het leer wat gebruikt wordt is echt leer en ze werken met leer looiers die gecertificeerd zijn. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat dit op een dier en mens- vriendelijke manier is vervaardigd.

Deze nieuwe AW24-collectie, die in augustus/september uitkomt, is ontworpen met persoonlijkheid.

"Wij geloven in details gemaakt van de beste materialen. De materialen die je in de collectie zult vinden zijn onder andere lak, Leo print en onze iconische zilveren gesp die we al sinds 2022 in onze collectie gebruiken".

De schoenen en laarzen in deze collectie zijn allemaal voorzien van speciaal CopenhagenShoes schuim in alle inlegzolen, waardoor je uitzonderlijke zachtheid en hoog comfort ervaart.

Ontdek de nieuwste SS25 collectie tijdens de Schoenendagen op 26 & 27 augustus @ CAST. 

Meer informatie over CopenhagenShoes? Bekijk de brandpage via de button hieronder!

BEKIJK DE BRANDPAGE!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...