CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van British Knights

Bekijk de nieuwe collectie van British Knights

Oorspronkelijk opgericht in de jaren '80 in New York, heeft British Knights zich ontwikkeld tot een wereldwijd bekend merk. Het schoenenmerk blijft innoveren binnen de opkomende sportleisuretrends en biedt ready-to-wear dames-, heren- en kinderschoenen. De collectie is gericht op zowel streetwear als extreme sportcultuur. Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van British Knights

Schoenen uit de surf-, skate- en hiphopwereld

''Onze geschiedenis gaat terug tot het begin van de jaren tachtig.''

British Knights werd gelanceerd door een groothandel in sportschoenen in New York als modieus alternatief voor de grote 'performance' sportmerken. In de jaren 1980 onderscheidde British Knights zich duidelijk door een heel eigen en specifiek karakter te hebben, gebaseerd op extreme sporten en met die specifieke British Knights urban look. Inspiratie werd gevonden in de wereld van surf, skate en hiphop.

British Knights positioneerd zichzelf als een binnenstedelijk en muziekgedreven merk, dat de overwegend streetwise jongeren aansprak. En zoals het merk zegt: ''geluk is voor de dapperen.'' British Knights groeide uit tot een grote hit! De slogan ''Choose Change!'' werd de drijvende kracht achter de grote successen van British Knights wereldwijd. De merkinitialen 'B' en 'K' waren een veelgebruikt item in media, muziek en op straat.


Bekijk de collectie online op de BrandPortal of kom langs in de showroom

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van British Knights? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button of kom langs in showroom 103 - niveau 0 @ CAST.

Heb jij nog geen retailer account? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren BrandPage

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...