CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Brandmarc Sieben introduceert Oh! My Sandals

Brandmarc Sieben introduceert Oh! My Sandals

Oh! My Sandals wordt vanaf het komende seizoen SS25 exclusief voor de Nederlandse markt vertegenwoordigt door Brandmarc Sieben in showroom 400 (niveau 2).

Het Spaanse merk heeft zich als echte sandalenspecialist sterk ontwikkeld, zo is het bij onze Zuiderburen inmiddels uitgegroeid tot een leidende speler. Oh! My Sandals combineert Mediterrane flair met puur comfort, zo zijn alle modellen van de nieuwe collectie voorzien van een met lamsleer omtrokken gel voetbed.

Voor 100% duurzaam geproduceerd in de eigen fabriek in Elche (Alicante). De prijsstelling is commercieel (advies verkoopprijzen tussen de 49 en 99 euro) met een bijzonder aantrekkelijke marge, een basisvoorwaarde voor deze productgroep. Een andere interessante troef zijn de uitgebreide voorraad- en korte termijn nalevermogelijkheden.

Brandmarc Sieben presenteert de SS25 collectie vanaf 29 juni op de nieuwe Oh! My Sandals wand in haar showroom 400 op de 2e verdieping van CAST Nieuwegein, naast haar andere merken Piedinudi en IQÔNIC.

Je bent van harte welkom om vrijblijvend te komen kijken.

Contact: Frank Sieben (+31 6 22428951) en Thom Knops (+31 6 13 18 60 08).

Ontdek de nieuwste collectie van Oh! My Sandals vanaf nu in showroom 400, op niveau 2 @ CAST

Wil je meer informatie over dit merk? Bekijk via onderstaande button de merkenpagina:

Oh! My Sandals

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...