CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bezoek de Comfortable Fashion Days bij CAST

Bezoek de Comfortable Fashion Days bij CAST

Van zondag 1 september t/m dinsdag 3 september 2024 organiseert CAST speciaal voor winkels met oog voor mode en comfort de Comfortable Fashion Days. Tijdens deze 3 levendige inkoopdagen presenteert een groot aanbod aan merken de nieuwste SS25 collecties in Nieuwegein. Raak geïnspireerd door het ruime en veelzijdige aanbod.

50+ comfortmerken  
CAST is vandaag de dag nog steeds een luxe voor de inkoper. Een uniek inkoopplatform met vele faciliteiten. Met veel gastvrijheid ontvangen wij inkopers en staan merken en leveranciers enthousiast klaar met een heerlijk kopje koffie. Onder andere de merken Antonio Due, Rieker, Sioux, Waldläufer, Solidus, Berkemann, Wolky, Durea en Xsensible ontvangen jou graag in hun vaste showroom in CAST. Zij staan klaar met een innoverende en inspirerende collectie op het gebied van comfort met een modische inslag.

Ben jij benieuwd welke comfort merken er nog meer te vinden zijn in CAST? Neem een kijkje op de eventpagina: https://cast.nl/nl/events/comfortable-fashion-days-2024-2.

Bekijk alvast een greep uit de collectie online
Kun je niet wachten en wil je alvast online oriënteren? CAST biedt met de BrandPortal een innovatieve online tool waarin je eenvoudig door collecties en merken navigeert. Op deze manier krijg je een goede indruk van de nieuwste schoenencollecties. Zo kun je makkelijk elk seizoen online en effectief oriënteren bij nieuwe én bekende merken voorafgaand aan jouw bezoek op locatie. Onder andere merken als Waldläufer, Gijs, Durea, Keen, Josef Seibel, Footnotes & ARA hebben een greep uit de nieuwste SS25 collectie op de BrandPortal geplaatst.

brandportal.png

Ook vind je de contactgegevens van elke leverancier bij de collecties weergegeven. Zo neem je gemakkelijk contact met hen op. Benieuwd naar de nieuwste collecties? Bekijk de BrandPortal op www.cast.nl/collecties.

Let op: je dient een retailer-account te hebben om in te loggen. Heb je nog geen account dan kun je deze aanmaken op: www.cast.nl/aanmelden-bezoeker

Events & vaste inkoopdagen
Naast de BrandPortal en de Comfortable Fashion Days heeft CAST een uitgebreide agenda van events en vaste inkoopdagen. Uiteraard ben je van harte welkom om op elk gewenst moment langs te komen of een afspraak te maken.

Overzicht van aankomende events:

  • De Schoenendagen – 26 & 27 augustus 2024
  • GOODS | Leather & Accessories – 9 september 2024

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...