CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe website van PREVIEW FOOTWEAR & ACCESSORIES!

Bekijk de nieuwe website van PREVIEW FOOTWEAR & ACCESSORIES!

CAST presenteert de nieuwe website voor PREVIEW FOOTWEAR & ACCESSORIES, hét nieuwe event voor merken en retailers uit de schoenen- en accessoirebranche. De site biedt een compleet overzicht van alles wat je kunt verwachten tijdens de eerste editie in februari 2025.

HET NIEUWE EVENT

PREVIEW FOOTWEAR & ACCESSORIES is een nieuw event dat wordt gehouden op 10 en 11 februari 2025, georganiseerd door CAST. Het nieuwe PREVIEW-event is een tweedaags event dat de Schoenendagen en Goods vervangt. Tijdens dit event worden de nieuwste schoenen, tassen, lederwaren, sieraden en accessoires gepresenteerd.


OVER DE PREVIEW EVENTS

Het sleutelwoord en de waarde van PREVIEW is 'verfijnd'. Het beschrijft ook de verfijning van het kleinschalige ontwerp op de beursvloeren, evenals de noodzaak om de focus op het product te ervaren wanneer je als retailer het event betreedt. Je kunt niet ontsnappen aan de ontbrekende marketingprikkels van merken. De in eenvoud ontworpen vloeren brengen de combinatie van product, mensen en service op een zeer aangename manier samen.


Ben jij benieuwd naar de nieuwe website? Neem via onderstaande link een kijkje!

BEKIJK HIER!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...