CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van GIJS

Bekijk de nieuwe collectie van GIJS

'GIJS gaat verder waar anderen stilstaan', aldus het merk. Al 100 jaar wordt het vakmanschap van vader op zoon doorgegeven. Nog steeds worden de schoenen op ambachtelijke en vakkundige wijze geproduceerd. Dat kun je zien aan de perfecte afwerking, het zorgvuldig gekozen leer en door de schoenen te beleven door er mee te lopen. Door het unieke concept van meerdere breedtematen is GIJS beschikbaar voor elke voet; smal (E), middel (G), breed (H) en extra breed (K). 

Go Collectie

Technnische aanpassingen in de zool zorgen voor optimaal loopcomfort. Samen met bewegingswetenschappers heeft het merk onderzoek gedaan naar het ideale looppatroon. Met deze informatie hebben zij 'GO' ontwikkeld: de zool geeft sturing aan de voet en zorgt voor een gelijke drukverdeling. Hierdoor kost staan en bewegen minder energie.

Dry Maxx

De Dry Maxx voering is gemaakt van ademend en vochtregulerend materiaal. Dit houdt de voeten fris en droog tijdens verschillende inspanningen. Wie de schoen aantrekt, ervaart meteen het bijkomende voordeel van Dry Maxx namelijk dat het materiaal zicht als een fluweel zacht kussen naar de voeten vormt. Dry Maxx zorgt voor een koele lucht in de schoen en geeft een verfrissend gevoel aan de voeten.

De nieuwe collectie van GIJS blinkt weer uit in superieure kwaliteit en pasvorm: Daarom lopen de schoenen van het merk GIJS altijd als gegoten. Van sportieve sneakers tot geklede veterschoenen: GIJS heeft voor iedere gelegenheid de juiste schoen.


Bekijk de collectie online

Benieuwd naar een greep uit de nieuwe collectie? Bekijk de nieuwe AW24 collectie op de BrandPortal.


Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...