CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van CRUYFF Junior

Bekijk de nieuwe collectie van CRUYFF Junior

Het merk CRUYFF is verheugd te delen dat zij een samenwerking te zijn gestart met Premium Inc CRUYFF. Dit heeft geresulteerd in een mooie collectie van het merk voor jongens en meisjes. In dit nieuwsitem lees je meer over de nieuwe collectie van CRUYFF.

CRUYFF is een lifestyle merk en de grondlegger van Football Luxury. CRUYFF maakt hoogwaardige, modieuze schoenen en kleding met een luxueuze uitstraling die je het gevoel geven dat je altijd vooroploopt op de rest. De eerste collecties zijn succesvol ontvangen en bevatten versies van onze volwassen sport- en premium modellen, die zijn vertaald naar een speelse collectie voor jongens en meisjes met een vleugje modieuze kleuren.

''Wij zijn een internationaal en iconisch merk, met als plan de wereld te veroveren met een vleugje Cruyff. We doen dit door producten te ontwikkelen met een combinatie van traditioneel vakmanschap en avant-garde materialen en technieken.''

 

Bekijk de collectie online op de BrandPortal of kom langs in de showroom

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van CRUYFF Junior? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button of kom langs in showroom 103 - niveau 0 @ CAST.

Heb jij nog geen retailer account? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren BrandPage

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...