CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Caprice

Bekijk de nieuwe collectie van Caprice

Walking on innovations. De schoenen van Caprice passen niet alleen perfect in het modebeeld, ze bieden ook een goede pasvorm, zijn geheel van leer en zeer flexibel. Caprice biedt onderscheidende innovaties die het loopcomfort aanzienlijk verbeteren en die consumenten zullen waarderen. Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Caprice

Er zijn tal van schoenen om uit te kiezen, maar om je favoriete te kiezen moeten ze perfect zijn. Dit is precies wat Caprice tracht te bereiken. De typische Caprice kwaliteit is iets dat je moet voelen. Door gebruik te maken van de beste leer soorten, de goede pasvorm en de details aan de schoen maakt het merk van iedere Caprice schoen iets speciaals. Bovendien, Caprice haar gepatenteerde innovaties zorgen voor een unieke “Walking on Air”  ervaring.

''Al meer dan 30 jaar is het de passie voor schoenen die ons elke dag motiveert om op hoog niveau te werken en steeds beter te worden.”


Globaal denken, lokaal handelen

CAPRICE heeft een van de modernste onderzoeks- en ontwikkelingscentra in de schoenenindustrie in haar thuisstad Pirmasens. Hier ontwikkelen ontwerpers, schoentechnici, modelleurs en ingenieurs geavanceerde collecties. Dankzij de voortdurende netwerkverbinding tussen alle werkgebieden en de aanwezigheid van hooggekwalificeerde technici ter plaatse, worden de productieprocessen voortdurend geoptimaliseerd om altijd een hoge kwaliteitsstandaard te kunnen leveren.


Bekijk de collectie online op de BrandPortal of kom langs in de showroom

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Caprice? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button of kom langs in showroom 291 - niveau 1 @ CAST.

Heb jij nog geen retailer account? Registreer je dan eerst. 

BrandPortal Registreren Merkenpagina

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...