CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Bekijk de nieuwe collectie van Bridge Footwear

Bekijk de nieuwe collectie van Bridge Footwear

In dit nieuwsitem lees je meer over de nieuwe collectie van Bridge Footwear. Bekijk de collectie op de BrandPortal of kom gezellig langs tijdens de Schoenendagen in CAST.

De nieuwe collectie van Bridge Footwear bestaat dit seizoen uit zowel sneakers als laarzen.

Sneakers: Modern Comfort

Duik in de wereld van stijl en comfort met de leren sneakers van Bridge Footwear. Deze trendy schoenen hebben naast een hip design ook een prettig draagcomfort. Volledig gemaakt van hoogwaardig leer en voorzien van een uitneembaar voetbed. Hierdoor garanderen de sneakers een perfecte pasvorm.

Laarzen: Natural Elegance

Voor het najaar presenteert het merk prachtige laarzen gemaakt van natuurlijke materialen. De warme, gerecyclede voering en het uitneembare voetbed maken deze laarzen niet alleen modieus maar ook duurzaam én comfortabel.

Bezoek Bridge Footwear tijdens De Schoenendagen

Bridge Footwear zal maandag 5 en dinsdag 6 februari aanwezig zijn tijdens De Schoenendagen in CAST. Het merk nodigt je graag uit om de collectie persoonlijk te bekijken en kennis te maken met hun enthousiaste team. 

Bekijk de collectie online op de BrandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Bridge Footwear? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button.

BrandPortal Registreren

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...